Slank i en fart

Slank i en fart 1200,-


Vi er naturligvis beæret over at så mange klinikker har valgt at efterligne vore Slank i en fart, men kun hos Klinik skøn / Slim-body får du den originale Slank i en fart. Flere af vore kunder kommer med tilbage meldinger om at der er røget 2 kg på vægten dagen efter, dette kan vi dog ikke garanterer, men er med til at gøre vores slank i en fart til en populære behandling.

Slank i en fart er vore ultimative slanke og detox behandling, for dig hvor det gerne må gå lidt hurtigt. Strammer ynglingsbukserne eller kjolen, som du skal have på i weekenden, så kan slank i en fart hjælpe dig. Her reducerer du centimeter, får det godt i kroppen og oplever et større velvære. Slank i en fart er et boost til kuren eller blot en forkælelse for dig selv.

Vi har mange kunder som får et kur forløb med slank i en fart, men også kunder som kommer optil til en fest, hvor kjolen eller bukserne strammer og lige får en behandling for at kunne komme i fest tøjet eller inden ferien for at komme i sommer kjolerne. Lige gyldig hvilken grund du kommer med, så er vi klar til at hjælpe dig.

Slank i en fart er en virkelig effektiv behandling, som giver gode resultater efter bare en behandling. Vi arbejder også med detox af affaldsstoffer, hvilket er med til at sætte gang i vægttabet.
Er kroppen stresset holder den fast i alle affaldsstofferne og når affaldsstofferne blokerer er det svært at tabe sig og det kniber med energien. Slank i en fart sætter fut i kroppen igen.

Sådan foregår behandlingen


Vi måler dig op til 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder. I centimeter taber du sammenlagt mellem 15 og 45 cm.

Slank i en fart er en kombi af vores populære slankebehandlinger og skræddersyes til hver enkel og kan bestå af:

- Fokuseret ultralyd
- Lipo Laser eller EMS
- Velashabe eller Bioslimming Wrap

1 behandling 1200,-.
8 behandlinger 8000,-

Behandlingstiden er ca. 2 timer. Ren afslapning til hyggelig musik. Du kan også læse et blad eller en bog.

Kostplan udarbejdet af en dygtig kostvejleder udleveres til alle vores behandlingsforløb, spørg gerne efter den.

Kombi behandling 10 behandlinger 4200,- incl kostplan

Ønsker du hurtige resultater og både en effektiv fedtbehandling og en toning og opstramning af kroppen så er det en fordel og kombinerer Lipo Laser og Elektronisk muskelstimulering for at opnå endnu hurtige synlige resultater.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Du får først Lipo Laser på de ønskede områder og herefter Elektronisk muskelstimulering som kan benyttes på hele kroppen. Du får en effektiv fedtbehandling med Lipo Laser og herefter Elektronisk muskelstimulering som toner og træner kroppen og endvidere hjælper kroppen med at forbrænde det fedt som Lipo Laser har udskilt. En suveræn behandling med rigtig gode resultater.

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF KOMBI BEHANDLING?
Til dig som ønsker hurtige resultater og en flot tonet krop. Bemærk at Elektronisk muskelstimulering er muskelstimulering og derfor en behandling som kan mærkes tager fat i musklerne.
For bedste resultat anbefaler vi 2 - 3 behandlinger om ugen.

HVAD FÅR JEG:
- Måling
- Kropsanalyse med metabolisk alder, muskelmasse og kvalitet, fedt % mv hver uge
- Taget før og efter billeder
- Kostplan udarbejdet af kostvejleder
- 10 behandlinger à 30 minutter Lipo Laser og 20-30 minutter EMS

HVAD ER LIPO LASER?
Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning og er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipo Laser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

HVORDAN VIRKER LIPO LASER?
Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.
Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.

HVAD ER EMS?
EMS er Elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. Elektronisk muskel-stimulering terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, huden bliver glat og pæn.

HVAD KAN JEG FORVENTE?
På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. På 10 behandlinger kan du forvente og gå en størrelse ned i tøj.

HVAD KAN JEG SELV GØRE?
Vi anbefaler du dyrker motion i 30 min efter behandling, det kan være løb, træning eller en gåtur eller kombinerer Lipo Laser med EMS
- Drik 2 liter vand om dagen.
- Spis ikke 1 time før behandling
- Undgå hvide ris, lyst brød, lyst pasta og kartofler 24 timer før behandlingen
- Tænk over hvad du indtager så du ikke fylder depoterne op igen imellem behandlingerne
Klinik Skøn

v/ Helle Æbeltoft
Ølsemaglevej 45
4600 Køge
Cvr. 26759889

Tlf. 28681490
E-mail: info@slim-body.dk

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket 09:30 - 14:30
Tirsdag 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Onsdag 09:30 - 15:30 09:30 - 15:30
Torsdag 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Fredag 09:30 - 14:30 09:30 - 14:30
Lørdag 09:30 - 13:30 Lukket
Søndag Lukket 09:00 - 15:00

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk